Márkák

Agatha Ruíz de la Prada

Lépj be Agatha színpompás világába! Agatha Ruíz de la Prada a „színek királynője”. A spanyol divat - és formatervező védjegye a bátor és harsány színhasználat, a nagyon karakteres formavilág. Ha egy prémium minőségű Agatha Ruíz de la Prada napszemüveget vagy optikai keretet választasz, azzal magad mögött hagyod a konformitást, és egy olyan világ tárul fel előtted, amilyet látni szeretnél! Agatha szemüvegei a divat és a művészet keverékei. Ez a világszinten elismert márka, azt súgja neked: a szabályok azért vannak, hogy megszegd őket! Bevállalod?

Armand Basi

Armand Basi férfi napszemüveg kollekciójában ötvöződik Barcelona eleganciája és a mediterrán felszabadultság. E kettősség finom egyensúlya határozza meg a napszemüvegeket és az optikai szemüvegkereteket is. Letisztult, karakteres formavezetés, visszafogott színek kölcsönöznek viselőinek férfias és stílusos megjelenést. Ha egy Armand Basid van, azt jelenti elég bátor vagy ahhoz, hogy ne csak kövesd, hanem lépést tarts a divattal!

Guy Laroche

A Guy Laroche márka a hamisítatlan párizsi divat egyik legfényesebb csillaga évtizedek óta. A francia divattervező megteremtette a kényelmes, ugyanakkor kifinomult elegáns stílust. A szemüveg és napszemüveg kollekciókban is ez az elegancia köszön vissza, melyet tovább erősít a színhasználat és az egyedi díszítő elemek. A Guy Laroche a mai trendek és a divattörténelem ötvözete, melynek eredményét azok értékelik a leginkább, akik az utcán is szeretnek úgy lépdelni, mintha csak egy kifutón tennék! Stílus és elegancia jelenik meg a mind a férfi, mind a női szemüvegeken és a napszemüvegeken!

Adolfo Domínguez

Adolfo Domínguez világszinten jegyzett, számos díjjal kitüntetett spanyol divattervező. Napszemüvegein és szemüvegkeretein keresztül nem önmagát, hanem téged szeretne megmutatni. Kollekcióit az időtálló stílus szellemében alkotja meg, nem befolyásolják a tiszavirág életű trendek. Egy Adolfo Domínguez napszemüveg nem egynyári darab, a belső világodat és személyiségedet hivatott kifejezni, hosszú évek múltán is!

Victorio & Lucchino

A két spanyol designer a formatervezés megszállottja, mely az egyedülálló női napszemüveg kollekcióban is megmutatkozik. Csodálatosan elegyítik a klasszikus stílust a kortárs gondolkodásmóddal. Napszemüvegeiken visszaköszön a finom, klasszikus vonalvezetés, melyet finom díszítéssel tesznek még egyedibbé. Ha különlegesen díszített, prémium minőségű napszemüvegre vágysz, mely garantáltan az egyik kedvenc kiegészítőd lesz, akkor egy Victorio & Lucchino napszemüveg tökéletes választás!

River Woods

Észak – amerikai életérzés ihlette optikai keret és napszemüveg márka, mely igazodik az európai igényekhez is. Lendületes vonalvezetés és formavilág, valamint fiatalos színvilág jellemző erre a márkára. A márka filozófiájának része, hogy kizárólag a legkiválóbb alapanyagokat használják fel, és a gyártás során óriási hangsúlyt fektetnek a minőség folyamatos ellenőrzésére.