Márkák

vonBogen

vonBogen
Ha nagyra értékeled a méltán híres német precizitást és magas minőséget, a VonBogen egyértelműen neked készíti a szemüvegeket. Ha attól tartasz, hogy ennek oltárán feláldozták a stílusos megjelenést, a vidám, trendiséget, semmi okod az aggodalomra. Akár divatos színű műanyag keretet szeretnél, akár egy visszafogottabb, klasszikusabb fémet, biztos lehetsz benne, hogy itt megtalálod. Immár 30 éve a keretvilág élvonalában, ugye te is érzed, hogy ez nem lehet véletlen?

Guy Laroche

Guy Laroche
A Guy Laroche márka a hamisítatlan párizsi divat egyik legfényesebb csillaga évtizedek óta. A francia divattervező megteremtette a kényelmes, ugyanakkor kifinomult elegáns stílust. A szemüveg és napszemüveg kollekciókban is ez az elegancia köszön vissza, melyet tovább erősít a színhasználat és az egyedi díszítő elemek. A Guy Laroche a mai trendek és a divattörténelem ötvözete, melynek eredményét azok értékelik a leginkább, akik az utcán is szeretnek úgy lépdelni, mintha csak egy kifutón tennék! Stílus és elegancia jelenik meg a mind a férfi, mind a női szemüvegeken és a napszemüvegeken!

Agatha Ruíz de la Prada

Agatha Ruíz de la Prada
Lépj be Agatha színpompás világába! Agatha Ruíz de la Prada a „színek királynője”. A spanyol divat - és formatervező védjegye a bátor és harsány színhasználat, a nagyon karakteres formavilág. Ha egy prémium minőségű Agatha Ruíz de la Prada napszemüveget vagy optikai keretet választasz, azzal magad mögött hagyod a konformitást, és egy olyan világ tárul fel előtted, amilyet látni szeretnél! Agatha szemüvegei a divat és a művészet keverékei. Ez a világszinten elismert márka, azt súgja neked: a szabályok azért vannak, hogy megszegd őket! Bevállalod?

Adolfo Domínguez

Adolfo Domínguez
Adolfo Domínguez világszinten jegyzett, számos díjjal kitüntetett spanyol divattervező. Napszemüvegein és szemüvegkeretein keresztül nem önmagát, hanem téged szeretne megmutatni. Kollekcióit az időtálló stílus szellemében alkotja meg, nem befolyásolják a tiszavirág életű trendek. Egy Adolfo Domínguez napszemüveg nem egynyári darab, a belső világodat és személyiségedet hivatott kifejezni, hosszú évek múltán is!

Victorio & Lucchino

Victorio & Lucchino
két spanyol designer a formatervezés megszállottja, mely az egyedülálló női napszemüveg kollekcióban is megmutatkozik. Csodálatosan elegyítik a klasszikus stílust a kortárs gondolkodásmóddal. Napszemüvegeiken visszaköszön a finom, klasszikus vonalvezetés, melyet finom díszítéssel tesznek még egyedibbé. Ha különlegesen díszített, prémium minőségű napszemüvegre vágysz, mely garantáltan az egyik kedvenc kiegészítőd lesz, akkor egy Victorio & Lucchino napszemüveg tökéletes választás!

River Woods

River Woods
Észak - amerikai életérzés ihlette optikai keret és napszemüveg márka, mely igazodik az európai igényekhez is. Lendületes vonalvezetés és formavilág, valamint fiatalos színvilág jellemző erre a márkára. A márka filozófiájának része, hogy kizárólag a legkiválóbb alapanyagokat használják fel, és a gyártás során óriási hangsúlyt fektetnek a minőség folyamatos ellenőrzésére.

Armand Basi

Armand-Basi
Armand Basi férfi napszemüveg kollekciójában ötvöződik Barcelona eleganciája és a mediterrán felszabadultság. E kettősség finom egyensúlya határozza meg a napszemüvegeket és az optikai szemüvegkereteket is. Letisztult, karakteres formavezetés, visszafogott színek kölcsönöznek viselőinek férfias és stílusos megjelenést. Ha egy Armand Basid van, azt jelenti elég bátor vagy ahhoz, hogy ne csak kövesd, hanem lépést tarts a divattal!

Forbes

Forbes
A Forbes szemüvegek dizájnjukban ötvözik a klasszikus eleganciát a modern stílussal, ami tökéletes harmóniát teremt. Ezek a szemüvegek nem csupán praktikusak, de az öltözködési stílusodat is kiegészítik, magabiztosságot sugároznak, az üzleti szféra kikerülhetetlen márkája, és kizárólag férfiaknak készült. Meg fogsz lepődni, hogy a minősége és az eleganciája ellenére milyen kedvező áron lehet neked is egy Forbes szemüveged.

Mr. Wonderful

Mr. Wonderful
A Mr. Wonderful szemüvegkeretek A Mr. Wonderful keretek különleges lehetőséget kínálnak stílusos önkifejezésre. Inspirációt és pozitív energiát sugároznak. Gondosan tervezettek, kiemelik az egyéni stílust. Színek, minták, díszítések örömöt és boldogságot hoznak. Divatosak és inspirálóak, üzenetekkel és idézetekkel. Kiváló minőségűek és kényelmesek. A Mr. Wonderful keretekben a stílus, inspiráció és pozitív gondolkodás találkozik. Csodálatos és értékes életre emlékeztetnek minden nap.

Land Rover

Land Rover
A Land Rover szemüvegek az ikonikus autó életre hívását követően 70 évvel, 2019-ben jelentek meg a piacon. Túl azon, hogy minden darabon tetten érhető a Land Rover életérzés és a legendás angol elegancia, a gyártó rendkívül büszke arra, hogy 2022-től mind a fém, mind a műanyag keretek újrahasznosított alapanyagokból készülnek, és megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak. A LAND Rover kollekciót úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a márka rajongóihoz, ha van egy Land Rovered, kell hozzá egy klassz szemüveg is.

Range Rover

Range Rover
A Range Rover szemüvegkeretek magas minőséget és lenyűgöző stílust képviselnek, megegyezve az ikonikus autómárka exkluzivitásával. Az erős és strapabíró tervezés garantálja a kiváló minőséget. Az elegáns és modern dizájn kifinomultságot sugároz, a Range Rover örökségével harmonizálva. A kényelmes illeszkedés és ergonomikus kialakítás a mindennapi használat során is kényelmet biztosít. A Range Rover szemüvegkeretek ötvözik a stílust, minőséget és megbízhatóságot, hogy minden viselőjükben különleges érzést keltsenek.

Hírlevél

/
Ha megadod, születésnapi értékes ajándék kuponnal fogunk meglepni!
/
Ha megadod, névnapi értékes ajándék kuponnal fogunk meglepni!