Kübik

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
KC4050C1
Kübik Cos kollekció egyik férfi modellje. Klasszikus formájú acetát frontját kiemeli az átmenetes színezés, a vékony, szürke fém szár pedig méltóságot ad a keretnek. Viselés során észrevehetetlen, könnyed és kényelmes keret. Az ízléses eleganciát képviselő férfiak választása, akinek különösen fontos a tökéletes megjelenés.
38 900 Ft
Raktáron
KC4050C2
Kübik Cos kollekció egyik férfi modellje. Klasszikus formájú, fekete acetát frontját felpezsdíti a barna szín megjelenése, a vékony, arany fém szár pedig méltóságot ad a keretnek. Viselés során észrevehetetlen, könnyed és kényelmes keret. Az ízléses eleganciát képviselő férfiak választása, akinek különösen fontos a tökéletes megjelenés.
38 900 Ft
Raktáron
KC4050C3
Kübik Cos kollekció egyik férfi modellje. Klasszikus formájú, acetát frontját kiemeli a káprázatos kék mintás színezés, a vékony, arany fém szár pedig méltóságot ad a keretnek. Viselés során észrevehetetlen, könnyed és kényelmes keret. Az ízléses eleganciát képviselő férfiak választása, akinek különösen fontos a tökéletes megjelenés.
38 900 Ft
Raktáron
KC4051C3
Kübik Cos kollekció egyik férfi modellje, ez a keret maga a tökéletesség. Rendkívül könnyű a fém anyagnak köszönhetően, a szilikon orrtámasz pedig kiváló illeszkedést garantál. Kék színe a szürkével kombinálva, és a kedvelt hagyományos formával ötvözve a modern klasszikus vonalat képviseli.
38 900 Ft
Raktáron
KK1051C3
Kübik Urban kollekcióba tartozó, acetát anyagú, sötétbarna színű férfi keret. Különlegessége a szárban lévő barna és kék szín kombinálása, kiegészítve egy elegáns, ezüst színű fém betéttel. A dupla hidas front rész markáns és feltűnő megjelenést kölcsönöz viselőjének, és stabilabbá teszi a keretet. A laza, ám mégis stílusos megjelenlést kedvelőknek ajánljuk.
29 900 Ft
Raktáron
KK1052C1
Kübik Urban kollekicó tagja, rozsdamentes acélból készült, könnyű, fekete színű férfi keret. Különlegessége a front felső íveit összekötő híd, mely egyedi megjelenést kölcsönöz, illetve a vékony, fekete színű szár, melynek vége áttetsző barna színezést kapott. Laza, könnyed ám mégis divatos, egy pici retro elemmel fűszerezve.
29 900 Ft
Raktáron
KK1052C2
Kübik Urban kollekicó tagja, rozsdamentes acélból készült, könnyű, sötétszürke színű férfi keret. Különlegessége a front felső íveit összekötő híd, mely egyedi megjelenést kölcsönöz, illetve a vékony, sötétszürke színű szár, melynek vége sötétkék színezést kapott. Laza, könnyed ám mégis divatos, egy pici retro elemmel fűszerezve.
29 900 Ft
Raktáron
KK1052C3
Kübik Urban kollekicó tagja, rozsdamentes acélból készült, könnyű, ezüst színű férfi keret. Különlegessége a front felső íveit összekötő híd, mely egyedi megjelenést kölcsönöz, illetve a vékony, ezüst színű szár, melynek vége áttetsző fekete színezést kapott. Laza, könnyed ám mégis divatos, egy pici retro elemmel fűszerezve.
29 900 Ft
Raktáron
KK1060C1
Kübik Urban acetát férfi keret, a most különösen divatos áttetsző szürke árnyalatban, okkersárga színnel megbolondítva. Az acetát anyag könnyű és tartós keretet eredményez. Akik szeretik követni a divatot és emellett egy könnyed, utcai viseletet keresnek, számukra tökéletes választás.
29 900 Ft
Raktáron
KK1060C2
Kübik Urban acetát férfi keret, sötétbarna fronttal, narancssárga és világosbarna szárral kombinálva. Az acetát anyag könnyű és tartós keretet eredményez. Akik szeretik követni a divatot és emellett egy könnyed utcai viseletet keresnek, számukra tökéletes választás.
29 900 Ft
Raktáron
KK1062C1
Kübik Urban férfi modell, acetátból készült könnyű, mégis időtálló keret. A most divatos kerek formájával és fekete színével a hétköznapi viselet egyik klasszikus darabja, így jó döntés azoknak, akik a mindennapokban is trendin szeretnének kinézni.
34 900 Ft
Raktáron
KK1062C2
Kübik Urban férfi modell, acetátból készült könnyű, mégis időtálló keret. A most divatos kerek formájával és barna színével a hétköznapi viselet egyik klasszikus darabja, így jó döntés azoknak, akik a mindennapokban is trendin szeretnének kinézni.
34 900 Ft