Online fizetés

Elfogadó adatai

komplettoptika.hu

Elfogadó neve:
Plus Club Kft.

Elfogadó címe, székhelye:
7815 Harkány, Kossuth Lajos u. 24-26

Elfogadó telefonszáma:
06 70 620-5620

Elfogadó e-mail címe:
info@komplettoptika.hu

Elfogadó cégjegyzékszáma:
02-09-076989

Bejegyezve:
Pécsi Törvényszék Cégbírósága - 2011.02.18

Elfogadó adószáma:
23162169-2-02

Kínált áru, szolgáltatás

- Optikai termékek

Áru / szolgáltatás igénybevétele, szállítás

Webáruházunk használatáról, illetve a kívánt termékek igénybevételéről, átvételéről részletesen Általános Szerződési Feltételeinkben olvashat.

Fizetés menete, feltételei

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISAElectron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Megrendelés lemondása, elállás, reklamáció

A megrendelések lemondásáról, az elállási jogról, reklamációs lehetőségeiről Általános Szerződési Feltételeinkben olvashat.

Kezelt adatok köre, felhasználás adatvédelem

Kezelt adatok köréről, felhasználásáról, adatainak védelméről Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat bővebben.